Over Ebotex

Ebotex is al meer dan 20 jaar een toonaangevend modeagentuur, gespecialiseerd in de verkoop van dames-, heren- en kinderkleding. U vindt bij ons verschillende internationale collecties met een groot aanbod in jassen, pulls, sweaters, shirts, hemden, broeken, bermuda’s, nachtkleding, handschoenen, skikleding, kostuums en blazers.

Dit interessante totaalaanbod kunnen wij u bieden doordat wij door de jaren heen goede relaties opgebouwd hebben met een aantal bekende kledingimporteurs uit Duitsland en Nederland. Samen met hen blijven we steeds alert voor de veranderingen op de internationale textielmarkt.


Onze showroom

Al onze collecties zijn te bekijken in een erg overzichtelijke showroom waar u steeds, ook buiten de kantooruren, zowel de voorverkoop- als de lopende seizoenscollecties kan doornemen. Bovendien werken wij uitsluitend op afspraak zodat u ongestoord en efficiënt kan werken. Desgewenst komen wij ook met een selectie tot bij u.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen!

Showroom Ebotex Showroom Ebotex Showroom Ebotex Showroom Ebotex Showroom Ebotex Showroom Ebotex Showroom Ebotex Showroom Ebotex Showroom Ebotex

Onze troeven:

hoge winstmarges (vrij te bepalen)
klantvriendelijke service
complementair aanbod
private label mogelijk
© 2018 - ebotex.be
Imaxx Webdesign
© 2018 - ebotex.be
Imaxx Webdesign